GRATIS mini-ecosysteem in lampvormige vaas bij bestellingen van 75 euro!

Wil je graag iets bestellen?

Dat kan op twee manieren: via de website of via contact met mij.

  •  Je kan een bestelling plaatsten op de website en meteen betalen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact op met jou om aan de bestelling te voldoen en ophaling/levering te regelen.
  • De tweede optie is door rechtstreeks contact met mij. Geef mij een seintje via mail, gsm of het contactformulier op deze website met de gewenste bestelling. Ik neem dan zo snel mogelijk contact op met jou om aan de bestelling te voldoen en ophaling/levering te regelen. Betaling kan dan bij aflevering of ophaling.

Wat met verzending?

 Aangezien de ecosystemen in glazen potten gemaakt worden is verzending niet zo evident. De potten zijn op voorhand gevuld dus deze moeten ook steeds rechtop vervoerd worden. Er zijn zeer weinig mogelijkheden om zo een delicaat pakket te verzenden. En als dat al mogelijk zou zijn zou dit zeer prijzig uitvallen voor de klant.

 Daarom bied ik voorlopig twee mogelijkheden aan: ophalen in Gent of in Zottegem of ik lever zelf grotere bestellingen aan huis. Gelieve mij hiervoor te contacteren. Dat kan via e-mail (andreas@baele.eu), via gsm (0477 13 75 52) of via het contactformulier op deze website.